استفاده از موتور جستجوی Google (قسمت چهارم

قابلیتهای مخصوص Google


جستجوی تصاویر (بتا)

جستجوی تصویر در Google با داشتن بیش از 250 میلیون تصویر قابل مشاهده در فهرست خود، جامعترین مجموعه در کل وب می باشد.برای استفاده از جستجوی تصویر به صفحه جستجوی پیشرفته و یا http://www.google.com/imghp?hl=fa بروید و عبارتی را در جعبه جستجوی تصویر وارد کنید و سپس دکمه جستجو را انتخاب کنید.در صفحه نتایج تصویر کوچک شده را انتخاب کنید تا روایت بزرگتری از تصویر و همچنین صفحه ای که تصویر در آن قرار دارد را مشاهده کنید. (یادداشت:برای دسترسی زبان انتخابی شما باید در صفحه قابلیتها انگلیسی انتخاب شده باشد.)

تصاویری که توسط سرویس Google Image Search مشاهده می کنید ممکن است که کپی رایت داشته باشند.هرچند که شما می توانید آنها را از طریق سرویس ما بیابید و یا مشاهده کنید، ما به شما هیچ حقی نمی توانیم بدهیم جز حق مشاهده آنها از طریق وب.از اینرو اگر مایل به استفاده از هر یک از تصاویری هستید که به وسیله سرویس ما پیدا کرده اید ما به شما پیشنهاد می کنیم که با صاحب آن سایت برای اجازه استفاده از تصویر تماس بگیرید.

اخطار:نتایجی که با این قابلیت مشاهده می کنید ممکن است شامل مطالب مربوط به بزرگسالان باشد.Google فاکتورهای خاصی را در نظر می گیرد برای اینکه مطمئن شود که آیا این تصویر به مورد جستجوی شما مربوط است یا خیر. از آنرو که این روشها کاملا بی اشتباه نیستند ممکن است در بین تصاویری که می بینید تصاویر نا مناسبی هم قرار گرفته باشد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت لطفا FAQ جستجوی تصویر را بخوانید.

--------------------------------------------------------------------------------

ترجمه صفحه

Google
سد زبان را با قابلیت ترجه جدیدی (بتا) شکسته است. با استفاده از قابلیت ترجمه با ماشین ،Google حالا به انگلیسی زبانان قابلیت استفاده از بسیاری از صفحات غیر انگلیسی را می دهد.
اگر جستجوی شما نتایج غیر انگلیسی داشته باشد یک لینک به صفحه ترجمه شده انگلیسی آن در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
اگر می خواهید چکیده و عنوان اسناد یافته شده برای جست وجوی شمابه انگلیسی ترجمه شوند، گزینه ی ترجمه درصفحه ی تنظیمهارا فعال کنید. با این کار گوگل به صورت خودکار چکیده وعنوان سندهای یافته شده را به انگلیسی ترجمه خواهد کرد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت لطفا FAQ ترجمه را بخوانید.

--------------------------------------------------------------------------------

فایلهای PDF را پیدا کن.

فهرست سندهایی که گوگل برای پرسش شما می یابد، اکنون فایلهای PDF.را نیز دربرمی گیرد. نوشتار این فایلها به هر زبان و خطی که باشد، بدون وابستگی به سیستم عامل، مرورگر و فونت، به صورت کامل در نرم افزار ادوبی آکروبات نمایش داده می شود. گرچه اینگونه فایلها به اندازه ی سندهای HTML رایج نیستند، اغلب اطلاعات ارزشمندی رادربردارند که در دیگر سندها یافت نمی شود.
برای این که مشخص شود کدام یافته به صورت یک فایل PDF. عرضه شده است، واژه [PDF] به رنگ آبی روبروی عنوان سند درج می شود.به این ترتیب خواهید دانست که برای نمایش این سند، نرم افزار Adobe Acrobat Reader اجرا می شود. روی پیوند عنوان سند کلیک کنید تا به فایل PDF. دست یابید. (اگر نرم افزار آکروبات در رایانه ی شما نصب نباشد، به صورت خودکار به سایت دریافت رایگان این نرم افزار هدایت خواهید شد)
در مورد فایلهای PDF. پیوند آشنای”Cached” جای خود را به "نسخه ی متنی" می دهد. نسخه ی متنی رونوشتی از سند پی دی اف است که همه ی اطلاعات صفحه آرایی آن حذف شده است.
اگر نمی خواهید سندهای PDF. در فهرست یافته های پرسش شما ارایه شوند، کافیست دستور filetypedf- را در کنار پرسش خود درون پنجره ی جست وجو درج فرمایید.

--------------------------------------------------------------------------------

پیوندهای ازپیش ذخیره شده

گوگل از هر صفحه یک عکس ذخیره میکند تا براى زمانى که صفحه اصلى اگر موجود نبود نسخه پشتیبان داشته باشد. اگر شما برروى لینک Cached کلیکى کنید، صفحه اى را خواهید دید که ما آنرا ضمیمه کرده ایم.
وقتى که صفحه cach شده نشان داده میشود، این صفحه داراى یک هدر در بالاى خود است که در آن قسمت نسخه cach شده را یادآور میکند. جاهایى که برجسته شده اند با عث میشوند تا شما قسمت مورد نظر خود را راحت تر پیدا کنید.
لینک "ذﺨﻴﺭه شده" براى سایتهایى که ضمیمه نشده اند موجود نخواهد بود، و همینطور این لینک براى مالکینى که این لینک را نخواهند نیز موجود نخواهد بود.

--------------------------------------------------------------------------------

صفحات مشابه

وقتى شما برروى Similar Pages براى دیدن نتیجه یک جستجو کلیک کنید، گوگل به صورت خودکار صفحات مربوط را براى رسیدن به نتیجه اکتشاف میکند.
لینک "صفحات مشابه" استفاده هاى زیادى دارد. تگر شما محتوى سایت خاصى را در نظر دارید، ولى میخواهید که آن بیشتر خواسته هاى شما را براورده کند، این لینک میتواند سایتهاى مشابه به نسبت موضوع شما را نیز ارایه کند.
گوگل صفحات متعددى را براى میلیونها صفحات وب پیدا میکند. البته چیزى که مهم است اینست که صفحه اى که با موضوع شما درخور باشد پیدا شود. براى مثال، گوگل ممکن است قادر به پیدا کردن صفحات مربوط به home page شخصى شما نباشد، اگر این صفحات حاوى اطلاعات مربوط به صفحه اصلى نباشند.

--------------------------------------------------------------------------------

کشف کنید که چه کسانى به شما لینک هستند

بعضى کلمات، وقتى با یک دونقطه دنبال شوند، یک معناى ویژه اى را براى گوگل خواهند داشت. یکى از ىشترین کلمات براى گوگل عملگر :link است. پرسش link: به شما مقصد URL را نشان میدهد. براى مثال، link:www.google.com به شما تمام صفحاتى را که به گوگل لینک هستند را نشان میدهد. شما در مقابل این عملگر فقط میتوانید آدرس اینترنتى بنویسید نه موضوع جستجوى خود را.

--------------------------------------------------------------------------------

منحصر کردن به دامین

بعضى از کلمات به همراه یک دونقطه برا گوگل معناى بخصوصى را دارند. یکى از این کلمات عملگر site: است. این کلمه به همرا آدرس دامین در جلوى آن باعث میشود تا جستجوى شما فقط در دامین یا سایت معین شده باشد.

--------------------------------------------------------------------------------

یا شانس یا اقبال!!

دکمه “I’m Feeling Lucky” شما را مستقیما به اولین صفحه وبى که گوگل براى چستجوى شما برگردانده است میبرد. در این حالت شما نتایج دیگر حاصل آمده از جستجوى خود را دیگر نمیبینید. این حالت معمولا در زمانى استفاده میشود که شما عجله داشته و فقط نتیجه بدست آمده براى شما مهم است.
براى مثال، براى جستجوى وب سایت دانشگاه Stanfors، کلمه Stanford را در فیلد جستجو وارد کرده و برروى دکمه “I’m Feeling Lucky” کلیک کنید. سپس گوگل شما را مستقیما به وب سایت رسمى این دانشگاه در آدرس www.stanford.edu میبرد



Fovorite
تغییر محل ذخیره شدن
****************************

این آموزش رو به این خاطر دادم که همین چند روز پیش به دادم رسید! با این ترفند میتونید محل ذخیره شدن پوشه Favorite در ویندوز رو عوض کنید. این طوری اگر ویندوزتون هم از بین بره باز سایتهای مورد علاقتون از بین نرفته. در Run تایپ کنید Regedit سپس به محل زیر برید
:
Hive: HKEY_CURRENT_USER
Key: SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorer User Shell Folders
Name: Favorites
با دابل کلیک کردن این کلید میتونید مسیر رو عوض کنید مثلا بنویسید: D:favorite . در ضمن توی همین Key میتونید محل دسکتاپ و ... رو هم عوض کنین

 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد